PERFECT BASIC

 photo IMG_8285_zps43585b0a.jpg

 photo IMG_8274_zpsd6f1f1fb.jpg

 photo IMG_8280_zps04938a05.jpg

 photo IMG_8250_zpsc8f8c5d8.jpg

Jeg har efterhånden haft denne fine kjole hængende i garderoben i lang tid. Vejret har bare ikke tilladt stramt tøj og lange ærmer. Den er fra Just Female og man kan vel sige, at det er vinterudgaven af denne, som har været en af mine sommerfavoritter. Jeg tror også at det er et af de items, som jeg har fået flest spørgsmål om igennem tiden.

Kjolen på billedet kan bl.a købes HER (med fri fragt) og materialet er det blødeste og mest elastiske bomuld. Det er altså ikke sidste gang I ser den på mig. Det er sikkert og vist.

Kan I have en fantastiske fredag <3

Actually this dress has been a part of my wardrope for a while now – the summer just havent allowed long sleeves yet. It’s from Just Female and I guess you can call it a summer edition of this dress, which has been one of my favourites all summer.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments