ALL GREY

 photo IMG_8169_zpsdec5bd87.jpg

 photo IMG_8181_zps08891c4b.jpg

 photo IMG_8167_zps8bb11f49.jpg

Jumper: Wood Wood Skirt: Zara Shoes: & Other Stories (Similar HERE) Bag: Topshop (HERE)

Det er sikkert og vist. Hver enestene gang kalenderen nærmer sig September, får jeg lyst til at klæde mig i grå, grå og grå. Måske en lidt trist yndlingsfarve, men den er bare pæn med pæn på.

Mit outfit er fra I går, hvor jeg brugte størstedelen af dagen på at rydde ud i garderoben og gøre mig klar til Finderskeeper. SHIT jeg har meget som skal sælges. Håber I kommer. Husk iøvrigt at jeg stadig har en masse gode ting til salg på min Tictail.

Sidst på eftermiddagen cyklede jeg ind til byen, hvor Noise PR og beauty mærket Beautè Pacifique inviterede til et af de mest gennemførte events jeg længe har været til. Vi fik en hudanalyse og cremer, som passer perfekt til vores hud. I vores goodiebag lå der også et gavekort på en tur til Ålborg med en skønhedsbehandling på deres Ambulatorie. Ih hvor jeg glæder mig.

Kan I have en dejlig aften <3

It happens every year. Everytime the calendar gets close to September, grey becomes my new favourite color. It might sound like a pretty sad favourite color, but what can I do? It’s pretty.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments