HEY MONDAY

 photo IMG_8113_zps2518ae57.jpg

 photo IMG_8112_zps3155cd3f.jpg

 photo IMG_8127_zps02cb02f7.jpg

Dress: Ganni (HERE) Jacket: Gestuz (Similar HERE) Boots: B&CO (Similar HERE) Bag: Baleciaga (HERE)

Så blev det sørme mandag endnu engang. Jeg har brugt det meste af dagen på at restituere fra weekendens strabadser. Der har været gang i den og for første gang i lang tid, har jeg været ude tre dage i træk og drukket lidt for meget vino. YOLO – som man siger. Jeg begyndte dagen med morgenmad med de søde piger fra Polhem PR og Glitter. Ok start på ugen.

Som I kan se har jeg endelig fået fat i den flotte kjole fra Ganni, som jeg har sukket efter siden jeg så den første gang. Jeg købte den i Kyoto på Istedgade i lørdags, og brugte den nye smart Flautin App, hvor man får 10% på alle sine køb. Den kan altså godt betale sig, når man køber items som ligger en den dyre ende. Skynd jer lige at få den hentet, hvis I ikke har gjort det allerede. Jeg kan i hvert fald ikke få armene ned over den. I kan læse meget mere lige HER.

And then it’s monday again. I spent most of the day trying to get over the weekend. I was out three nights in a row. Cant remember last time I did that. I started out with a PR brunch in the city and I was wearing my new pretty dress from Ganni.  I’ve been in love with it since the first time I saw it.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments