IRON GIRL – FRIDAY GIRL

 photo -5_zps9a07e000.jpg

 photo outfit2_zps1b7cfc38.jpg

 photo -4_zpsa9ea45ec.jpg

 photo -3_zps4219440d.jpg

Jumper: Rika (HERE & iN BLACK HERE) Skirt: Zara Boots: B&CO (SIMILAR HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Fredagens outfit bestod af hele to nye items. Min Rika sweatshirt, som jeg købte hos Adèlie med Flauntin. ELSKER konceptet. Den er desværre allerede udsolgt i grå hos Adèlie men findes i sort HER. Ellers kan den grå erhverves HER. Nederdelen er fra Zara og den fik så mange fine komplimenter, i løbet af dagen. Hvis I går og overvejer at købe den, skal I lige forberede jer på at size op. Min er en Medium og den sidder MEGET stramt. Normalt bruger jeg x-small i Zaras underdele og da jeg prøvede str. small kunne den ikke komme længere op end mine knæ. Så er I advaret.

This is how I looked this friday, wearing two new items. The Rika sweatshirt is from Adèlie and the skirt is from Zara. If any of you consider buying it I have to warn you that you need to size up – BIG time. Mine is a Medium and im allways XS in zara skirt and trousers.

Pictures: Paw Ager

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments