CITY GIRL

 photo IMG_8879_zps1ac5442c.jpg

 photo outfit_zps8fa0e721.jpg

 photo IMG_8873_zpsc095dfbe.jpg

 photo IMG_8884_zps9d826c33.jpg

Shirt: Monki (SIMILAR HERE) Jeans: Topshop (HERE) Bag: Balenciaga (HERE) Shoes: & Other Stories

Jeg kan godt fortælle jer, at jeg havde en dejlig dag i går. Ikke fordi der skete noget vildt og revolutionerende. Den var bare rar og afslappet. Startede med at tilbringe et par timer med ChristinaThe Yogurt shop (elsker det sted) Vi har ikke hængt ud i 100 år, så det var virkelig dejligt. Herefter kørte jeg ud til Tikkie og hendes pæne butik, som lige er blevet lavet om. Kunne seriøst købe det det hele. Jeg gik også derfra med en lidt for tung pose og jeg lover, at jeg nok skal vise jer indholdet senere. Hvis I ikke kan være i jeres kroppe af bare spænding, så kan I også se resultatet på Instagram @Miequist1

Yesterday was such a nice day. Not that anything revolutionary happened. I just had a really good time hanging out with sweet people. Started out with Christina at The yogurt shop (my fav place) and afterwards I dropped by Tikkies amazing store, where I bought something which i’ll show you guys later.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments