FRIDAY FLOWERS

 photo IMG_7888_zps32011453.jpg

 photo IMG_7859_zps7e7ea9d9.jpg

 photo IMG_7882_zps4e04b526.jpg

Shirt: DANSK Skirt: DANSK Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE) Bag: Balenciaga (HERE) Sunnies: Ray-ban (HERE)

Fredag var den sidste modeugedag for mit vedkommende. Det var en af de længste og bedste dage jeg længe har haft. Jeg startede kl. 6.30 hos Go morgen Danmark, hvor jeg var inde og snakke om modeugens tendenser. Så I det?

Efterfølgende var jeg rundt til events HELE dagen og var ikke hjemme i min lejlighed før kl. 2 om natten. Spørg lige om jeg var træt 😉 Endnu engang var jeg iført DANSK fra top til tå. Elsker virkelig den kollektion.

This is how I looked on the last day of fashionweek. I was on the rundt all day long and started out with morning TV 6 in the morning. Did you see it? I got back to me apartment a few hours after midnight. The longest but best day in a long time.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments