FLOWER SUIT

 photo IMG_7735_zpscfdfadcb.jpg

 photo IMG_7751_zps7540b3a0.jpg

 photo IMG_7742_zps82c0a78f.jpg

 photo IMG_7747_zps10b21aad.jpg

T-shirt & Skirt: DANSK Bag: Balenciaga (HERE) Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE)

I går var jeg iført nederdel og t-shirt fra DANSK’s helt nye kollektion. Pænt, ik? Det var også i går at modeugen startede og jeg tilbragte den første halvdel af dagen med shows og kindkys. Resten af tiden handlede det om noget helt andet. Jeg startede bl.a med Brunch med Diesel og I burde virkelig smutte hen på Facebook og se hvor lækker den ser ud.

I dag står den også på modeuge, men først i eftermiddag, når regnen holder op. I morgen skal jeg I Go morgen Danmark og fortælle om tendenserne fra Catwalken. Jeg ved endnu ikke hvad tid, men skriver det på bloggens Facebookside så snart jeg ved det <3

Yesterday I was wearing skirt and t-shirt from DANSK’s new collection. Pretty, right? Spent first part of the day with shows and fashionweek. Today doing the same and tomorrow I will be in danish morning Tv, talking about fashionweek.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments