EVERIE

 photo everie_zps7c43d8bd.jpg

For et par måneder siden mødte jeg en af mine gamle veninder, Christina, i Zara. Da vi lige skulle catche op på hvordan livet stod til, fortalte hun, at hun sammen med en veninde var ved at starte et nyt og sejt brand. Lige siden har jeg fulgt med på sidelinjen og har glædet mig meget til at se resultatet. Lad mig bare sige, at jeg ikke er blevet skuffet.

Branded hedder Everie og konceptet er super simpelt: På webshoppen køber man en taske og herefter køber man en kæde, hvor man kan vælge mellem 30 forskellige. På den måde kan man altså Custumize sin egen taske. Smart, ik? I burde lige smutte forbi, for der er kun pæne tasker og priserne er også rigtig gode. Besøg shoppen HER.

A few months ago I met an old friend, who told me about this cool project that she was working on. Ever since I have been looking forward to see the result. Now the shop is open and it’s called Everie. The concept is pretty simple; you cutomize your own bag. First you choose the bag and then the chain. The prices are pretty good as well. Whats not to love? Visit the shop HERE

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments