JUST DENIM

 photo IMG_7727_zps3a4564b4.jpg

 photo collage_zpsecd9bae3.jpg

 photo IMG_7725_zps273201f1.jpg

Denim: Secondhand (SIMILAR HERE) T-shirt: COS (HERE) Bag: Balnciaga (HERE) Shoes: COS

Fredagens outfit bestod af noget I ikke ser mig iført så ofte – Et par overall’s, smækbukser eller hvad man nu vil kalde dem. Jeg havde egentlig glemt alt om deres eksistens, indtil jeg åbnede skabet med “ting jeg ikke bruger så ofte” hvor de hang og så så fine ud. De er købt i Paris for et par år siden, for omkring 5 euro.

Jeg brugte eftermiddagen i selskab med Tine, iskaffe, hvidvin og solskin. Åhh altså… sommer <3

This friday I was wearing something that you dont see me in that often – Dungarees. I  bought them in Paris a few years ago and I had actually totaly forgotten about their existence.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments