SOUNDVENUE & FACEBOOK

 photo soundvenue_zps779cd466.jpg

Hvis jeg lige må låne 5 min af jeres lørdag, inden I tager på stranden eller ud og nyder det gode vejr, må I meget gerne smutte forbi Soundvenue hvor der er en lille artikel med mig og de ting, som jeg ikke kan undvære under modeugen. Det hele går jo løs om et par dage.

Og HVIS jeg skulle være så heldig, at I have et ekstra lille bitte minut, vil I så ikke slå et smut forbi bloggens Facebookside og klikke på “Like”. Der sker altså også mange ting og sager derhenne hver eneste dag. Det er bl.a der at jeg deler min ønsker, gode tips om udsalg, rabatter og den slag. Alt det er ikke er plads til på bloggen. Det vil I da ikke gå glip af, vel?

I må nyde jeres dag alt det I kan. Min står på arbejde, arbejde og et smut til Fyn (igen igen) hvor jeg skal fejre, at verdens bedste søster bliver 30 <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments