SMOCK DRESSED

 photo IMG_7686_zps905f755f.jpg

 photo IMG_7674_zpsdcda52a0.jpg

 photo IMG_7684_zps015938af.jpg

Dress: ASOS (HERE) Shoes: COS Bag: Balenciaga (HERE)

Her får I lige et par hurtige outfitbilleder fra I går, hvor jeg havde den dejligste dag. Brugte dags-timerne på praktiske ting og en kaffe-date med Paw. Om aftenen spiste jeg middag på The Italian med mine søde veninder. Jeg har aldrig været der før men kommer helt sikkert igen. SÅ hyggeligt og virkelig god mad.

Kjolen er ny og er et af de der online køb, hvor man bliver positiv overrasket ved modtagelsen. Da jeg købte den, fortrød jeg lidt i sekunderne efter jeg havde klikket “Buy” men da jeg åbnede posen, var det pludselig verdens fineste kjole og noget virkelig rart materiale. Jeg fik iøvrigt rigtig mange komplimenter for den, så jeg tænker, at det ikke er det dummeste køb jeg har gjort mig 😉 Den findes lige HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments