HIGH SUMMER

 photo IMG_7614_zpsbd36a0c9.jpg

 photo IMG_7616_zps4f5440a0.jpg

 photo IMG_7602_zpsed3700e4.jpg

 photo IMG_7620_zps168e6d87.jpg

 photo IMG_7597_zpsd1e2be6f.jpg

Top: H&M (SIMILAR HERE) Skirt: Choies (HERE) Bag: RIKA

Jeg skal da lige love for at det er blevet varmt. MEGET varmt og derfor bestod fredagsens outfit af næsten ingenting. Det er sjældent at jeg kaster mig ud i bar mave, men i den her varme, er det nærmest en nødvendighed. De røde prikker på min mave skal i ikke tage jer af, jeg mødte bare en brandmand da jeg var ude og svømme for et par dage siden. Det kan ikke anbefales. Nederdelen er ny og fra Choise og kan købes HER til en rigtig god pris. Jeg vil dog anbefale at gå en størrelse op. Min er en Medium.

I dag er min sidste dag på Fyn og det er altid lidt trist at skulle hjem, når man har haft det så godt. Hvis iIfølger med på Instagram @Miequist1 har I også kunne følge med i hvad jeg har brugt dagene på. I går kørte Paw og jeg f. eks rundt på landet og besøgte gamle venner og catchede op på livet. Præcis som en ægte sommer skal være.

Husk iøvrigt lige at holde øje med min Tictail Webshop. Der er kommet lidt nye sager op <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments