LITTLE RED DRESS

 photo IMG_7566_zps9784c61a.jpg

 photo IMG_7569_zps7be01dfb.jpg

 photo IMG_7572_zps9bc5b5d5.jpg

Det er ikke fordi jeg kaster mig ud i de mest komplicerede outfits for tiden. Det skyldes nok kombinationen af varmen og ferien. Faktisk kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har haft make up på og billederne I ser her er også helt uden den slags og med ægte strandhår.

Kjolen er fra Urban Outfitters og nu vil jeg selvfølgelig gerne have smidt et link til jer, men opdagede lige at den er udsolgt fra deres webshop. Jeg vil dog anbefale at slå et smut forbi alligevel, for de har mange fine kjoler i samme stil og priserne er rigtig gode. Desuden koster portoen kun 1 pund de næste par dage.

Kan I have en dejlig tirsdag <3

I have to admit that I dont wear special or outstanding outfits these day. Probably because of the warm weather and the fact that I spent all my time reading and swiming. Actually I cant remember last time i wore make up. Yesterday I was wearing this pretty red dress from Urban Outfitters. Unfortunately it’s sold out on their webshop but they have a lot of pretty and similar-looking dresses and the prices are pretty adoreable as well.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments