PINK & GREY

 photo IMG_7511_zps71ce651e.jpg

 photo IMG_7564_zps14e1ae5d.jpg

 photo IMG_7532_zps066217b7.jpg

 photo IMG_7565_zpsd8a0f08f.jpg

Top: H&M (Similar HERE) Skirt: Samsøe Samsøe (ON SALE HERE) Shoes: COS Necklace: Line & Jo (HERE)

Fredagens så således ud. Meget simpelt og meget sommer-agtigt. Jeg synes altid, at det er enormt svært at klæde sig på, når det er så varmt som det er nu. Heldigvis har jeg en ret stor sommergarderobe i år, som heldigvis indeholder denne fantastiske nederdel fra Samsøe Samsøe. Den er lavet i den blødeste og elastiske materiale og længden er helt perfekt. Vil ønske at den også kom i andre farver…

This is how I looked this friday. A pretty classic summer look. Actually I find it pretty hard to get dressed on these warm summer day. Im really happy that iv’e got a big summer wardrope this year and im also pretty happy that this amazing denim skirt it a part of it.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments