HELSINGØR

 photo IMG_7367_zps68770236.jpg

 photo IMG_7379_zps94ea03f7.jpg

 photo IMG_7358_zpsc24e8c56.jpg

Dress: DANSK (ON SALE HERE) Shoes: Converse (HERE) Bag: Balenciaga Sunnies: Ray-ban (HERE)

Under SPA opholdet på Borupgaard, tog vi også lige et smut forbi Helsingør. Det er den fineste lille by, som til forveksling minder lidt om Dragør. Ih hvor har jeg altså oplevet meget og set mange fine steder i sommer Danmark, i løbet af de sidste par uger. Faktisk er det lige gået op for mig, at jeg ikke har sovet i min egen seng i mere end to nætter i træk, siden jeg tog til Barcelona.

For at det ikke skal være løgn, er jeg faktisk i fuld gang med at pakke min kuffert igen igen. De næste par uger skal nemlig tilbringes på Fyn. Har i lige tjekket vejrudsigten? Jeg kunne ikke helt rumme tanken om at være i byen og min 45 m2 lejlighed uden altan, når de næste mange dage byder på høj sol og 25 grader. Derfor har jeg, ret spontant, besluttet at nyde livet i mine forældres have, som kun ligger 200 m fra stranden. Glæder mig til de mange svømmeture i Lillebælt og til at få læst alle de bøger som jeg har planer om.

Husker I forresten lige at følge med på Instagram? @Miequist1. Her kan I f.eks se endnu flere billeder fra min små ferier og alle de andre ting jeg går og laver. I går var jeg bl.a til fødselsdagsmiddag hos Emily, som diskede op med mad og drikke i bedste Emily-stil.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments