ON A MONDAY

 photo dots4_zpsef3f2b4f.jpg

 photo dots3_zpsf00ff833.jpg

 photo dots1_zps8bce2a6f.jpg

 photo dots2_zps2cdadffd.jpg

T-shirt: Comme Des Garcons Tank: Divided Jeans: Zara Shoes: Zara

Mandagens outfit så således ud. Brugte det meste af dagen på praktiske ting og gjorde min lejlighed klar til at stå tom de næste par uger. Jeg kommer selvfølgelig forbi i ny og næ, men det bliver nogle ganske korte ophold.

I skrivende stund er jeg på vej mod Barcolona. Jeg satser på at opdatere bloggen dernede fra, da der skulle være internet i vores lejlighed. Men vi får se. Det er jo også landet hvor de kalder deres mikroskopiske kopper kaffe, for en kop kaffe.

Husk at Instagram er stedet hvor i altid kan finde mig. Mit brugernavn er @Miequist1.

Kan I have en dejlig dag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments