BLUE SHIRT & DOTTED TROUSERS

 photo ww29-6-13-1911_zpsbbebe896.jpg

 photo dots1_zpse5a3b7dc.jpg

 photo ww29-6-13-1920_zpsdbb8d180.jpg

 photo dots2_zps3c9fe646.jpg

Shirt: & Other Stories (HERE) Trousers: ASOS (HERE) Shoes: COS  (SIMILAR HERE) Bag: Rika (HERE)

Fredagens outfit bestod af mine nye prikkede bukser og en blå skjorte. Meget stille og roligt. Bukserne kom med posten den anden dag og jeg elsker dem allerede. Hvis I overvejer at anskaffe jer et par, vil jeg dog anbefale at gå en størrelse ned. Jeg har en str. 8 (36) og de er alt for store i livet, så jeg må bruge dem med en sikkerhedsnål. Men til den den pris, orker jeg næsten ikke at sende dem tilbage 😉

Husk forresten lige at følg mig henne på Bloglovin. Jeg er SÅÅÅÅ tæt på 3000 nu. Hvis I allerede følger med, vil det være en kæmpe hjælp, hvis i lige vil “like” dette indlæg. TAK <3

Pictures: Paw Ager

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments