BASIC BLUE DRESS

 photo IMG_7113_zpsdd176046.jpg

 photo Dansk1_zpsaa8e82f6.jpg

 photo IMG_7111_zps0a520708.jpg

Dress: DANSK (On sale HERE) Shoes: Converse (HERE) Bag: Balenciaga

Jeg kan godt fortælle jer at jeg at min tilstand siger ferie. På den der måde, hvor man ikke længere kan huske hvilken dag det er. Jeg bruger det meste af tiden på at se mine venner, sove længe, se film og læse bøger. I går tilbragte jeg et par timer med min yndlings Cecilie, kaffe, sol og lidt shopping. Jeg var iført min nye kjole fra DANSK som jeg ELSKER. Den er faktisk lige kommet på udsalg og I kan finde den i webshoppen, hvis I klikker på linket under billedet. Kan I have en dejlig aften <3

I skal forresten have tusind tak for at være så gode til at købe på min Tictail. Hvis I ikke har være forbi endnu, skal I bare klikke HER. Der er stadig gode ting tilbage <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments