SUMMER NIGHT

 photo outfit2-6_zpse2b9dffb.jpg

 photo 50e4b4c8-e523-4fa1-ba8b-e94dd255b275_zps9ba1e6ea.jpg

 photo outfit1_zpsfcce4107.jpg

Jacket: Topshop (SIMILAR HERE) T-shirt: Isabel Marant Marant Etoile (HERE & cheaper version HERE) Jeans: Topshop (SIMILAR HERE) Shoes: COS

Mandagens outfit så således ud. Jeg tilbragte min aften i selskab med min gode veninde, Cecilie, aftensmad på en bænk ved søerne, kaffe og gåtur på Nørrebro. Som I kan se er jeg også hoppet med på Isabel Marant-bølgen. Det skulle jo ske før eller siden 🙂

Husk forresten lige at følge bloggen på Bloglovin. Jeg er så tæt på at runde de 3000 followers, at jeg næsten kan smage det. Hvis I allerede følger med, vil jeg blive ualmindelig glad, hvis I vil give dette indlæg et lille like.

Kærlighed og god aften til jer <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments