MEOW

 photo IMG_6933_zpsd1f98c5e.jpg

 photo IMG_6917_zps46305891.jpg

 photo IMG_6937_zpsa484ac28.jpg

Sweatshirt: Ganni (HERE) Jeans: Topshop (SIMILAR HERE) Bag: RIKA (HERE) Shoes: ASOS (HERE)

Således så jeg ud i går. Spørg lige om jeg er head over heels-glad for min nye sweatshirt fra Ganni. Mit hjerte slog et ekstra slag, da jeg så den i vinduet i deres butik på Gl. Kongevej. Den røg straks på Insta (@Miequist1) og mine følgere fik mig overbevist om, at den skulle være en del af min sweatshirt-samling.

Kan I have en dejlig fredag <3

Am I in love with my new jumper from Ganni? Oh yes. I fell in love with it at the moment I saw it the window at the Gl. Kongevej store. Asked my sweet Insta-followers if I schould buy it or not. As you see they convinced me. Have a lovely friday <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments