THE PERFECT SUIT

 photo IMG_6887_zps7ae88ef5.jpg

Jumper: DANSK (HERE) Shorts: DANSK (HERE) Bag: Rika (HERE) Sunnies: Ray-ban (HERE)

Sådan her har jeg set ud de sidste 3-4 dage – no kidding. Jeg ELSKER mit nye sæt fra DANSK som jeg har været forelsket i i flere måneder. Endelig tog jeg mig sammen og købte det og jeg har på ingen måde fortrudt. Overvejer faktisk om jeg skal have et til i en anden farve 😉

Husker i forresten at følge med på bloggens Facebookside? Der sker også ting og sager. Lige nu kan i f. eks se mit seneste udsalgsfund.

This is how I have been looking for the past 3 days – no kidding. Love my new suit from DANSK which I have had a crush on for months. Now im playing with the thoughts of buying one more in an other color 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments