NUDE & BLUE

 photo IMG_6830_zps84309db7.jpg

 photo outfit-53_zps224255bc.jpg

 photo IMG_6818_zps8e479b6e.jpg

 photo IMG_6826_zps94bf741f.jpg

Jumper: DANSK (HERE) Skirt: DANSK (SIMILAR HERE) Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE) Necklace: Line & Jo Sunnies: Ray-ban (HERE)

Jeg håber at I nyder sommeren i fulde drag. Det kan I tro at jeg gør. Jeg har haft nogle dejlige og afslappende dage og billederne I ser herover, er fra i torsdags, hvor jeg var på sejltur, til middag og kollektions fremvisning med Won Hundred. I dag står den på arbejde. Knapt så sjovt. Heldigvis byder min aften på grill hos mine forældre og der bliver jeg I et par dage. Må hellere til at indse, at jeg faktisk har LÆSEferie.

Husk iøvrigt lige at deltage i konkurrencen om en Chloè parfume. jeg finder en vinder i morgen <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments