IN WONDERLAND

 photo IMG_6756_zps0bc91580.jpg

 photo IMG_6772_zpsaf787b96.jpg

 photo IMG_6751_zps0b09aac6.jpg

 photo IMG_6782_zps6ea8605e.jpg

 photo IMG_6790_zps767c36fd.jpg

 photo IMG_6768_zpsb8513617.jpg

Findes der noget bedre end skandinaviske sommeraftener? Jeg tror det ikke. I går havde jeg en rigtig skøn en af slagsen, i fornemt selskab med min storesøster. Vi startede med at spise burger på yndlings Cafèen og besluttede at nyde aftenkaffen i Tivoli. Der var så smukt og roligt, at jeg nærmest blev helt forpustet. I dagens anledning, var jeg hoppet i min yndlings luftballon-sweatshirt fra Stella Nova. Man skal ikke gå ned på Tivoli-tema. Hvis I vil se flere billeder, skal I bare smutte forbi min Instagram @Miequist1 Det kan I iøvrigt også lige se noget meget pænt, som jeg købte i går 🙂

Kan I have en rigtig dejlig dag. I er sikkert mange som har fri og skal ud og nyde solen <3

I  cant think of anything better than scandinavian summernights. Last night my sister and I went out for burgers and ended up in Tivoli afterwards. It was so quiet beautiful that I kind of lost my breath.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments