RIGOLO RIGOLO

 photo rigolo_zps5ba7ba57.jpg

Har I været forbi Tine og set at hun har åbnet sin egen webshop? Hvis ikke, burde I gøre det lige med det samme? Alt tøjet I ser herover, har hun selv designet og syet og det er altså virkelig pænt med pænt på. Jeg kan kan garantere for, at det er ligeså pænt i virkeligheden, for hvis jeg lige skal komme med en lille bonusinfo, så er det faktisk min krop der har det på på billederne 🙂

Hver eneste gang jeg har set Tine i løbet af de seneste par måneder, har jeg spurgt hvornår shoppen åbnede. Jeg var faktisk bange for, at hun var begyndt at blive træt af mig 🙂 Men hvis der er noget jeg virkelige beundrer, så er det når bloggere tager skridtet videre og bruger deres succes til f. eks at lave webshops og designsamarbejder. Stort tillykke til Tine og et stort tillykke til den skønne Chris som også lige har afsløret det næste vilde skidt i hendes vanvittige blog-karriere.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments