SUMMER DRESSED

 photo IMG_6687_zps949a4ad0.jpg

 photo IMG_6682_zps0ff92242.jpg

 photo IMG_6671_zpsd8ca01dd.jpg

 photo IMG_6688_zpsa2457809.jpg

 photo IMG_6675_zpsa923761f.jpg

 photo IMG_6678_zpsb680442b.jpg

Dress: ASOS (HERE) Bag: RIKA (HERE) SUNNIES: RAY-BAN (HERE)

Jeg håber at I har nydt de seneste dages sommervejr. Det kan I tro at jeg har. Onsdag og torsdag var jeg (som resten af verden) til Distortion og begge dage endte med at blive langt sjovere end forventet. Fredag gad jeg ikke mere og Paw og jeg aftalte at hoppe på cyklerne og køre ud i det blå. Det blev til en udforskning af ønskeøen, Amager, hvor jeg nærmest aldrig kommer. Jeg blev positivt overrasket over de fine steder der findes derude og det fortjener et indlæg for sig selv. Billederne herover er taget på Amager fælled.

Kjolen jeg har på er fra ASOS og hvis jeg selv skal sige det, er det noget nær den perfekte sommerkjole. Den sidder perfekt og materialet er let, lækkert og luftigt. Håber at vi får mange flere solskinsdage sammen. Den kan købes lige HER.

The weather has been pretty amazing in Copenhagen the past days. Friday Paw and I dicided to take out bikes and go somewhere nice. We ended up at Amager which I never really visit. We found so many nice little spots and I will definitely do a post about it soon. The dress im wearing is from ASOS and in my opinion it pretty much the perfect summer dress.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments