THAT SHIRT

 photo collage_zps9d0a342f.jpg

I er efterhånden en del der har spurgt til min fine skjorte med den farlige tiger. Det er den samme som jeg har på HER og HER og kommer fra webshoppen CHOIES, som gav mig lov til at vælge en style, for et lille stykke tid siden. Den kan købes lige her.

Jeg har verdens længste foran mig med events, arbejde og tilsidst distortion. En skarp kontrast til alt den afslapning jeg har dyrket den seneste uges tid 😉 Husk at I altid kan følge med på Insta @Miequist1. Kan I nyde jeres onsdag ?

A lot of you have asked me about my pretty shirt with the tiger. It’s the same as im wearing here and here. It’s from the webshop CHOIES and you can get it right here.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments