ME & MARTHONI

Som jeg tidligere har fortalt, har jeg, i denne måned, et samarbejde med webshoppen Marthoni. Jeg har fået lov til at vælge mine yndlings styles derfra og dele dem med jer. Jeg har allerede vist en del af dem lige her og resten kan I se her under. Billederne er taget i Frederiksberg have på en smuk forårsmorgen..

 photo marthonisecondround-0498_zps38a2d873.jpg

 photo marthonisecondround-0507_zps4d4ed0cc.jpg

De blå bukser er fra Part Two og findes HER. Den opmærksomme læser ved, at jeg elsker blå og derfor var jeg ikke i tvivl om, at de skulle være blandt mine favoritter.

 photo marthonisecondround-0518_zps04c56729.jpg

Sæsonens første sandaler er disse. De er fra Vagabond og findes HER. De er klassiske, tidsløse og passer til alt. Jeg tror ikke at det er sidste gang I får dem at se.

 photo marthonisecondround-0577_zps2c01ab72.jpg

 photo marthoni2_zpsa0f13900.jpg

 photo marthonisecondround-0602_zps789a9470.jpg

Selvfølgelig har jeg også valgt en sweatshirt og selvfølgelig er den blå. Den er fra mærket Signal og findes lige her.

 photo marthonisecondround-0524_zpscbfe4f07.jpg

Jeg valgte også denne klassiske stribede bluse fra Part Two. Det er endnu et af de itmens som er gode at have i garderoben og som kan redde enhver tøjkrise. Den findes her.

 photo marthonisecondround-0666_zpse4ad8e16.jpg

 photo marthonisecondround-0693_zps00c81ba4.jpg

Flere striber. Det kan man ikke få nok af. Nederdelen er fra BZR og Lige nu er den udsolgt, men jeg tror at den kommer tilbage igen. Egentlig ville jeg have stylet den med en fin hvid sommertop. Det var bare lidt for køligt, da billederne blev taget.

 photo Marthoni_zps25362ef1.jpg

Jeg har faktisk været vild med nederdelen fra Edith og Ella siden jeg så den i deres butik i starten af foråret. Farve kombinationen er SÅ fin. Desværre er den også udsolgt lige nu, men den kommer nok også igen. Strikken er fra Just Female og findes HER.

 photo marthonisecondround-0718_zps4d29bc62.jpg

Pictures: Paw Ager

Sponsoreret

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments