FREEDOM

 photo IMG_6471_zpsf88c5d90.jpg

 photo IMG_6461_zpsb6faeb1d.jpg

 photo IMG_6466_zps3fb2b3cc.jpg

 photo IMG_6463_zps9702bcda.jpg

Jacket: Just Female (Similar here) Jeans: Topshop (HERE) Shoes: ASOS (HERE)

Tirsdagens outfit så således ud. Jeg har ENDELIG fået sommer(læse)ferie, hvilket var noget så tiltrængt. Synes godt nok, at jeg har være liiiidt presset den seneste månedstid med blog, arbejde og fuldtidsstudie. Men nu er det slut og sommeren skal nydes. De næste par dage skal dog bruges på at få ordnet alt det forsømte og på fredag rejser jeg til Sardinien. JUHU.

Desuden er jeg helt vild med min nye leo-blazer. Så vidt jeg er informeret, er den udsolgt de fleste steder, men skulle meget gerne komme tilbage i Juni.

Kan I nyde jeres dag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments