SUMMER SUIT

 photo IMG_9982_zps203fd124.jpg

 photo outfit-53_zps6a5fc0fc.jpg

 photo IMG_9988_zps2f877a43.jpg

Nogen gange må man bare erkende, at der er nogen, som er bedre til at finde de der pæne pæne ting, end en selv. Èn af dem der gang på gang finder de små skatte i highstreetbutikkerne, er fine Ditte. I fredags skulle vi mødes til et event, og så dukker damen op i den fineste sommer sæt fra H&M. Hvad gør jeg? Ja, jeg går direkte ind i H&M og slæber begge items med til kassen. Resultatet ser i her. Skjorten er fra Trend og Nederdelen fra Divided.

This friday I met up with the lovely Ditte to attend an event. She showed up in this amazing lace suit from H&M. Guess what I did afterwards? You see result on the pictures.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments