SWEET MAY

 photo IMG_6257_zpsdda34862.jpg

 photo IMG_6255_zps16977850.jpg

 photo IMG_6245_zps4a4dba47.jpg

 photo IMG_6261_zps8b8beb42.jpg

Jumper: Vero Moda (HERE) Jeans: 2ND One Jacket: Gestuz (Similar here) Shoes: & Other Stories Hat: Topshop (HERE)

Jeg sidder begravet i projektskrivning i denne uge. Det er jeg sikkert ikke alene om? Jeg havde helt glemt, at Maj ikke er verdens fedeste måned, når man er studerende. Heldigvis er der også plads til lidt hygge og i går aftes mødtes jeg med mine to søde veninder, til middag på Nørrebro. Jeg havde ikke set dem i 100 år så det var mere end tiltrængt <3

Jeg var hoppet i mine nye og SUPER tight jeans fra 2ND one. Normalt er jeg ikke så god til stramme jeans, men dem her kan jeg nærmest ikke mærke at jeg har på. Blusen købte jeg på Zalando for et par uger siden og den har efterhånden reddet en del tøjkriser. Den findes lige HER og koster 120 kr.

I aften skal jeg (spontant) til Elle Styleawards. Temaet er galla og har jeg en kjole at tage på? NEJ. Jeg må finde på noget. Husk at følge mig på Insta @Miequist1.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments