JUST ANOTHER LEO LOVER

 photo IMG_6122_zpsdff1b448.jpg

 photo IMG_6112_zps370709e5.jpg

 photo IMG_6126_zps235558c1.jpg

Jacket: H&M (Similar here) Dress: Just Female (Similar here) Shoes: COS (Similar here) Sunnies: Ray-ban (HERE)

I går tilbragte Funda og jeg et par timer i forårssolen, med en kold drink og en lille gåtur. Jeg fik også luftet den fine leopard-jakke, som faktisk tilhører min veninde, Cecilie. Hun var blevet lidt træt af den og det problem kunne jeg sagtens hjælpe hende med. Bedst som min garderobe stod og manglede noget leopard. Eller noget 😉

Yesterday Funda and I spent a few hours in the sun. We had a cold drink and walked around the city. The sunny weather also allowed me to pull off the cool leo jacket. Actually it belongs to my sweet friends, Cecilie, but she was getting tired of it. As you can see, I had the perfect solution to that problem.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments