OUT & ABOUT

 photo IMG_5758_zpsdc248a7f.jpg

 photo IMG_5753_zps4ea3e9f7.jpg

 photo outfit-53_zpsf7434287.jpg

 photo IMG_5754_zps86416b5d.jpg

Jacket: Gestuz (Similar here) Knit: Zara Skirt: American apparel (Here) Shoes: Bianco (Here) Sunnies: Ray-ban (Here)

Selvom jeg, i løbet af de sidste par uger, har brugt størstedelen af mine vågne timer foran computeren, sammen med mine eksamens opgaver, har jeg altså også været ude og sige hej til verden i ny og næ. I torsdags holdte jeg frokostpause med et par pressedage iførst gul strik og denim skirt. Kombinationen af strik og læderjakke var næsten for varm. Luksus problem, ik?

The past weeks i’ve spent most of my time in front the the computer with my exams. Once in a while I did find a little time come out and see the world. This thursdag I spent my luch break with a few press day and I was wearing yellow knit and denim skirt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments