BIRTHDAY OUTFIT

IMG_1550

Sweatshirt: Stella Nova Jacket: Gestuz (Similar here) Jeans: Topshop (Get them here) Shoes: Zara (Similar here) Clutch: COS (Get it here)

Dagens outfit fra i går, som jo også var min fødselsdag. Jeg ELSKER min blå sweatshirt fra Stella Nova og var slet ikke i tvivl om, at det var den perfekte bluse at fejre fødselsdag i 🙂 Alt i alt havde jeg en rigtig dejlig dag, med solskin, blæst, god mad og gaver. Hvad jeg fik, kan I se henne på Instagram @Miequist1. Jeg er endnu engang landet på Fyn og skal bruge weekenden på eksamens opgaver, sol og forår.

This is my outfit from yesterday, which also was my birthday. I had a really good day with sunshine, food, gifts and amazing food.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments