ARMY

 photo IMG_4322_zps28530580.jpg

 photo army1_zpsbf808f99.jpg

 photo IMG_4329_zps0a938a16.jpg

 photo IMG_4306_zpsd10ec59e.jpg

Jacket: Sparkz (Get it here) Jeans: Topshop (Get them here) Jumper: COS (Similar here) Shoes: COS (Similar here) Bag: Balenciaga Sunnies: Ray-Ban (Get them here)

Endelig, endelig, ENDELIG kom foråret til Danmark og jeg fejrede det i går, ved IKKE at tage min vinterjakke på og cykle uden vanter. Om formiddagen kørte Lily og jeg til Nordhavn for at besøge Just Female og se deres kommende og nuværende kollektion. SÅ pænt og jeg glæder mig til at vise jer det.

Jeg vil løbe igen. Jeg har netop fået min første eksamensopgave udleveret, så jeg planlægger at bure mig inde de næste par dage. Pisse god timing med forårets kommen, ik?

Finally Spring arrived in Denmark and yesterday I celebrated it by NOT wearing my winter coat. The weather has been so amazing the past few days and im just starting on my exams. Pretty bad timing, right?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments