SPRING TIME

 photo IMG_1404_zps95d2f6b7.jpg

 photo IMG_1424_zpse1834b62.jpg

 photo IMG_1413_zps1102ec01.jpg

Jumper: COS (Similar here) Skirt: Edith & Ella (Get it here) Coat: COS (Similar here) Boots: Bianco (Get them here) Sunnies: Ray-ban (Get them here)

Jeg brugte min søndag på sådan ca. ingenting. Eller det passer jo ikke helt, men det ville være synd at sige at jeg fik udrettet noget. Jeg sov længe, drak kaffe med Cecilie ved Torvehallerne, kiggede lidt butikkerne og købte aftensmad fra SMAG. Det var sikkert også ganske fornuftigt at at slappe lidt af, for de næste par uger bliver travle med presseuger og eksamensopgaver.

I spent my sunday doing pretty much nothing. Slept until noon, had coffee with my girlfriend, Cecilie, did a little shopping and bought take away for dinner. A day of relaxing was probably a good idea, since the next couple of weeks are busy with pressdays and exam.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments