BONJOUR TUESDAY

 photo IMG_0178_zpsf1fdcfa7.jpg

 photo outfit-53_zps592949bb.jpg

 photo IMG_0208_zps29332de4.jpg

Knit: ASOS (Get it here) Skirt: American Apparel (Get it here) Coat: Zalando (Get it here) Boots: COS (Similar here) Clutch: COS (Get it here)

Lidt billeder fra i dag, som faktisk ikke er mere end et par timer gamle. Som I måske har set henne på Insta @Miequist1 var jeg forbi Benjamin forlaget for at skyde nogle billeder til Woman. Det handlede om dejligt sommertøj og resultatet kan I se til Juni.

Som I også kan se, har jeg fået min Bonjour bluse fra ASOS, som jeg snakkede om her. Jeg elsker den allerede og glæder mig til at jeg (forhåbentlig) snart kan bruge den sammen med bare ben og slidte denimshorts.

Kan I have en dejlig aften <3

This is how I look today. The pictures are tanken a few hours ago, after I did a little shoot with woman magazine. The theme was summer, so I was dressed i shorts i flowers. As you can see, I got my hands on the lovely bonjour jumper from ASOS. Im sure we’ll have a good summer together.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments