DENIM & STRIPES

 photo IMG_9571_zps26f707da.jpg

 photo IMG_9590_zps95885209.jpg

 photo IMG_9578_zpsc581d76d.jpg

 photo IMG_9591_zps04ee029e.jpg

Denim jacket: ASOS (Get it here) Jeans: Topshop: (Get them here) Jumper: DANSK (Similar here) Shoes: Bianco (Get them here)

Søndagens outfit så således ud. Stilen er lidt mere “rå” end hvad i normalt ser mig i, men det er jo også ganske fint engang imellem. Både jeans og jakke kommer I uden tvivl til at se meget mere til i fremtiden. Begge har været nogle virkelig gode køb, og i løbet af nul komma fem, er de blevet til de der items, som man har lyst til at hoppe i hver dag.

Kan I have en dejlig mandag <3 Jeg tjekker ind igen senere og der skal det handle om mad.

This is how I looked yesterday. The look is a little more raw than ususal. I can promise you that you will see the denim jacket and the jeans a lot more in the future, since both has become wardrope favourites in no time.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments