ON A FRIDAY

 photo IMG_0087_zpsb7ae55a7.jpg

 photo IMG_0086_zps009a670f.jpg

 photo IMG_0097_zpsaf94ce4b.jpg

Coat: COS (Similar here) Jumper: Ebay (Get it here) Jeans: Topshop (Get them here) Bag: A.P.C Scarf: Besos (Get it here)

Så blev det sørme weekend igen. Jeg klager ikke, for solen skinner, jeg har fri og min kalender siger sjove ting. I går brugte jeg eftermiddagen på at mødes med Paw, købe en ny Cykel, drikke kaffe på den fineste cafè og teste mit nye kamera.

Nu står den på lidt læsning, måske lidt shopping og i aften skal jeg til middag med de søde blogger-piger.

Kan I nyde jeres lørdag <3

Ant then it’s weekend again and I love it. The sun is shining, im off from work and my calendar tells me that im only doing funny things. These pictures were tanken yesterday, when I met up with Paw to have a coffee and buy a new bike. What a way to start the weekend.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments