DENIM & LEO

 photo WWoutfit280313-8494_zps51bd784b.jpg

 photo outfit1_zpsb97d245c.jpg

 photo WWoutfit280313-8491_zps17fbdea7.jpg

 photo outfit2-6_zpsa7b63d83.jpg

Denim shirt: Monki (Similar here) T-shirt: Monki (Get it here) Jeans: COS (Similar here) Boots: Bianco (Get them here) Bag: Balenciaga

Et stille, roligt og afslappet outfit fra påskens første dag. Min t-shirt er ny og jeg var sørme også crazy nok til at købe et par matchende leggings, så mon ikke der snart kommer et outfit i sort/hvid leo fra top til tå. Jeg tror det. Nu vil jeg lukke min kuffert og vende næsen mod Fyn. Kan I have en dejlig dag ?

P.s Er der ikke lige et par stykker af jer, som vil smutte hen og kaste lide kærlighed på bloggens Facebookside? Den er så tæt på at runde de 1500 som den kan komme og jeg bliver så glad for hvert eneste like ??

An outfit from the first day of easter. It’s pretty casual and relaxed, but aint that what holidays are all about? Now i’ll pack my suitcase and take the train to my hometown. Have a lovely day, guys.

Pictures: Paw Ager

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments