FLOWER SUIT

 photo IMG_9474_zps050458f5.jpg

 photo flower_zps03dc248d.jpg

 photo IMG_9538_zpsd6a9ae9a.jpg

 photo IMG_9504_zps5171260e.jpg

Bomber: Just Female (Get it here) Trousers: Just Female (Similar here) Shoes: COS (Similar here) Sunnies: Ray-Ban (Get them here)

Når foråret nu ikke vil melde sin ankomst, må man jo selv gøre noget ved det. Det gjorde jeg i går, hvor jeg hoppede i blomster fra Top til tå. Jeg er stadig besat af sæt og er virkelig glad for dette fra Just Female. Det fungerer sammen, men både bukser og jakke er også rigtig gode hver for dig.

Som I kan se, har jeg også modtaget mine Ray-Ban solbriller fra Sunglassesshop, som jeg snakkede om her. Leveringen var super hurtig og brillerne er tip-top. Det blev til Aviator modellen, da det er den der klæder min ansigtsform bedst.

Kan I have en skøn aften Jeg vil smutte til madklub med mine søde veninder ?

When spring wont arrive, you have to find alternative ways to get it the spring mood. I did that Yesterday, by dressing in flowers from top to toe. I can get enough of suits, and this one from Just Female is just perfekt, since the items also are very wearable separately.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments