AND SWEATSHIRT

 photo IMG_9337_zpsd8418b07.jpg

 photo outfit-53_zpsfbabd7b1.jpg

 photo IMG_9364_zps2c625529.jpg

 photo IMG_9388_zps7c3a5a96.jpg

Sweatshirt: Selected Femme (Get it here) Skirt: H&M Trend (Similar here) Boots: Bianco (Get them Here) Jacket: COS (Similar here) Bag: Balenciaga

Så er der lidt outfitbilleder fra i torsdags, hvor jeg nærmest lige har forladt frisøren. De er taget af fine Tine I sne, kulde og blæst så det skal hun altså lige have lidt cedits for.

Jeg har altid synes, at sort var en farve, som klæder de lyshårede bedst og faktisk er det også en farve, I sjældent ser mig i. Med mit mørke hår, synes jeg at jeg kom til at forsvinde og nærmest se lidt grå ud. Den tid er ovre nu, for nu er jeg lyshåret og derfor var jeg selvfølgelig ikke I tvivl om, at jeg skulle eje sweatshirten som jeg har på på billederne. Endelig er sort en af de farver der klæder mig og i ved hvor meget jeg elsker sweatshirt. Den er fra Selected Femme og kan købes lige her.

In my opinion black is one of the colors that looks so much better on blondes. You almost never see me wearing black and that it’s simply because it makes me look grey and boring. But well, now im blonde and finally black is my color. That’s why I didnt hessitate buying this jumper when I saw it. It’s from selected Femme and you can get it right here

Indeholder Affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments