THINK PINK

 photo outiftjpg_zps76a59c58.jpg

 photo outfit1_zps4eb2ceea.jpg

 photo outfit3_zps9da28f87.jpg

 photo outfit2-6_zpse2fcd937.jpg

Coat: Zalando (Get it here) Skirt: Ameican Apparel (Get it here) Knit: Monki (Get it here) Boots: COS (Similar here) Bag: Balenciaga

Her er mit outfit fra i tirsdags, hvor jeg var iført mine lange støvler. Det er det tætteste jeg kommer på et par vinterstøvler og min teori er, at man skal holde sine fødder over sneen for at holde dem tørre. Det gør man vel bedst med høje hæle 😉

I dag er i øvrigt dagen, hvor mit hår skal farvers. Jeg tror det bliver godt, men jeg er spændt. Meget spændt. Husk at I kan følge med på Instagram @Miequist1

I må have en skøn dag ?

This tuesday I was wearing my high heeled boots in the snow. Thats how I keep my feet dry – keeping them above the snow 😉 Today my hair is getting blonde. SO exciting. Remember that you can follow in Instagram @Miequist1

Indeholder Affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments