MY AUSSOME UNIVERSE

 photo aussie_zpsadb07df1.jpg

Godmorgen Cuties..

Jeg vil bare lige fortælle, at jeg i denne uge har fået lov til at overtage Aussie’s  Instagramkonto (I ved dem med shampo). Jeg begynder i dag og det bliver sjovt. Jeg kommer til at vise en masse billeder fra min hverdag og jeg går nogle sjove og spændende dage i møde. Så er det jo også i morgen at jeg skal have farvet mit hår 🙂 I kan følge med her @aussiehairofficial. Husk at I også altid kan følge med på min egen instagram @Miequist1

Goodmorgning Cuties. Just wanted to tell you that I will be guest instagramming for Aussie this week. I will show pictures from my world and the things I see and do. It starts today and will be so much fun. Follow here @aussiehairofficial.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments