SUNDAY SUNDAY

 photo outfit2-6_zpsd3e31ab7.jpg

 photo outfit3_zps62516556.jpg

 photo outfit4_zps37ff46e5.jpg

Coat: Zalando (get it here) Knit: Zara (Similar here) Scarf: & Other Stories Sunnies: & Other Stories Skirt: T by Alexander wang (Similar here)  Boots: B&CO (Similar here) Bag: Balenciaga.

Lidt billeder fra denne søndag, som var en af de rigtig dovne af slagsen. Jeg havde planlagt at skulle tidligt op, så jeg kunne nå en masse praktiske ting. Sådan blev det altså ikke. Jeg sov længe og to til Amager, hvor jeg drak kaffe hos Emily, som også er fotografen bag billederne.

Jeg vil løbe igen. Min søster kommer til middag om et par timer og jeg ved stadig ikke hvad jeg skal lave. Kan I nyde jeres aften ?

Pictures from this sunday that ended up being a very lazy one. I slept the morning away and went to Amager to drink coffee with Emily who who’s also the photographer behind these pictures. I have to run again. Im having my sister over for dinner in a few hours and I still dont know what to cook.

Indeholder Affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments