PROJEKT BLONDE

 photo blonde3_zpsf922ec2f.jpg

Yes, I læste rigtigt. Jeg har snakket om det mange gange før og ved I hvad? nu gør jeg det: Jeg skal være lyshåret. Lyshåret på den fine skandinaviske måde. Ikke hvidt, men blond som i lyst.

Det hele kommer til at foregå i samarbejde med Frisør Saco, som jeg har hørt rigtig mange gode ting om. For et par uger siden, var jeg til møde med dem om projektet, og jeg føler mig i de tryggeste hænder og er sikker på at det nok skal blive godt. Jeg kommer selvfølgelig til at holde jer opdateret løbende og som I nok ved, kan man ikke gå fra mørk til blond på en enkelt dag (hvis det skal være på den sunde måde) så det kommer til at ske over flere behandlinger.

Det hele starter på torsdag. om 4 dage.

Mit hår har aldrig trængt så meget til en kærlig hånd, som det gør lige nu. Og som man sige: forandring fryder. Stay tuned 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments