BIRD SKIRT

 photo DSC_9141_zpsd6ba83ca.jpg

 photo outfit2-6_zpsacb5b8ca.jpg

 photo DSC_9178_zps9b9c944b.jpg

 photo outfit1_zps7ff3dbfe.jpg

 photo DSC_9186_zpscb35d8f6.jpg

Coat: Zalando Jumper: COS (Similar here) Dress: ASOS Boots: Zara (similar here) Bag: Balenciaga

Overskriften lyver faktisk lidt, for i virkeligheden er det slet ikke en nederdel jeg har på, men en fin og feminin kjole fra ASOS som jeg købte en dag jeg var i forårsstemning. Jeg elsker at den slags kjoler har to funktioner. Den kan stadig købes HER til ca. 200 kr.

Billederne er taget ved Malene Birgers smukke villa og fotografen er dygtige Emily som jeg ville ønske at jeg havde bag linsen hver eneste dag.

Kan I nyder jeres søndag ?

Pictures from this wednesday where I was wearing my new bird dress from Asos that I used as a skirt. I love that this kind of dresses has two functions. You can still get it here. The pictures are taken by Emily. I wish I could have her behind my lens everyday.

Indeholder Affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments