LEO LEGS

 photo IMG_9252_zps0c7fa114.jpg

Coat: COS Jumper: Zara Trousers: DANSK Boots: B&CO Bag: Balenciaga

Sådan så jeg ud i går og ja, det ser jo næsten helt forårsagtigt ud. Gid det var så vel. Jeg startede dagen med at være i skole og efterfølgende tog jeg ind til byen, hvor jeg bl.a var til pressedag hos Designers Remix. Det har været en CRAZY uge, som i den grad har stået i bloggens tegn. Jeg har været til mange skønne events og set så mange pæne ting, som jeg glæder mig til at vise jer. Det har godt nok krævet, at jeg har holdt tungen lige i munden for at få det hele til at gå op med arbejde, skole og venner. Jeg klager ikke så længe det hele er sjovt 🙂

Kan I have en dejlig lørdag ?

This is what I was wearing yesterday. It almost looks like spring, but unfortunately it’s cold as ice in Copenhagen. I spent my afternoon at the Designers Remix looking at amazing clothes. Cant wait to show you the pictures.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments