BLUE BALLOON

 photo IMG_0997_zpsd3724907.jpg

 photo IMG_0995_zps7b946576.jpg

Jeans: COS Jumper: Stella Nova Scarf: Besos Boots: B&CO

Kan I se at jeg er ved at DØ af kulde på billederne? For det var jeg i dèn grad. Jeg havde egentlig besluttet at give vinden en fuck finger i dag og tage nogle fantastisk billeder. Sådan blev det ikke helt og det var stort set umuligt at koncentrere sig.

I ved at jeg kunne snakke I timer om mit had til vinter, men sådan bliver det altså ikke i dag. Nu skal det nemlig handle om noget positivt – min nye pæne trøje fra Stella Nova. I kan måske huske, at jeg snakkede om den her. Den har været i mine tanker lige siden og i morges fik jeg den bedste start på ugen, da jeg blev vækket af en UPS mand kl. 06.45 som kom med den fineste overraskelse fra Stella Nova. Jeg hoppede i den med det samme og den varmede mine tanker, da jeg cyklede i den iskolde modvind.

Den er fin og lyseblå som en forårshimmel og printet, som forestiller en luftballon, leder mine tanker hen på barndomsminder og eventyrverdener.

It’s pretty easy to see on these pictures that im freezing my ass off. It’s SO cold here these days. I could talk for hours about how much I hate winter, but today it’s all about my new jumper from Stella Nova. The post man woke me up with it early this morning and what a perfect way to start a week. I love the color and the balloon print that it kept my mind warm all day long.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments