DOTS & FLOWERS

 photo IMG_1391_zps72743d30.jpg

 photo IMG_1373_zps029250b0.jpg

 photo outfit-53_zpsb0cca727.jpg

 photo IMG_1421_zpsec262340.jpg

 photo IMG_1361_zpsad5cf093.jpg

 photo IMG_1412_zps8e7346af.jpg

Her er resten af fredagens outfit, hvor jeg var iført to af mine garderobe favoritter, min prikkede kjole fra ASOS og Bomber jakke fra Just Female. Kjolen kan stadig købes lige her til en rigtig fornuftig pris og jakken kan købes lige her.

Det blev til en kort tur på Fyn. Jeg smutter nemlig tilbage til København i dag. Jeg har en kaffedate med en veninde og senere skal jeg ud og køre på cykel med alle mine gamle gymnasievenner. Vi har den skøreste tradition, hvor vi èn gang om året, cykler rundt i en stor flok og besøger alles lejligheder. Det plejer at ende ganske festligt.

Kan I have en fantastisk lørdag ?

This is how I looked Yesterday, when I was wearing my pretty dotted dress frowm Asos. It’s still available here. The bomber is from Just female and you can find right here. Today Im going back to copenhagen, where I have a lovely weekend ahead of me.

Indeholder Affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments