OUT & ABOUT

 photo outfit-53_zpsff49ba81.jpg

Jumper: Zara Skirt: American Apparel Bag: Balenciaga Shoes: Zara

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg var på farten heeeeeele dagen. Den stod bl.a på 4(!) forskellige events. Det hårde blogger liv 😉 Når jeg kigger på billederne, glæder jeg mig VIRKELIG meget til den store forandring der snart skal ske med mit hår. Jeg er ikke blevet klippet i 1,5 år og det begynder man virkelig at kunne se. Nu står den på lidt skole arbejde og senere tager jeg hjem til mine forældre på Fyn.

Kan I have en skøn dag ?

This is how I looked yesterday. I was out all day and attended 4(!) event. Busy blogger life 😉 When I look at these pictures, I just cant wait having my hair done. I haven’t done anything with it for 1,5 years, så it pretty much needs a fix.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments